FÖR PRIVATPERSONER

Vi utför om-, tillbyggnationer och renoveringar för hela eller delar av fastigheten. Vi utför våra arbeten mot fastlagen tidsplan, högsta kvalité och pålitlighet. Total insyn i projektet för er som kund. Oavsett om Ni som kund vill ha fast eller rörligt pris så tillhandahåller vi det. Kontakta oss

VI UTFÖR FÖLJANDE

 

Vi har mycket goda referenser inom om-, tillbyggnationer och renoveringar inom följande områden:

• Om-, tillbyggnationer i lösvirke och/eller murat och puts
• Puts, renovering eller nyputsning
• Byggnation av Attefallshus (puts eller trä)
• Omläggning och renovering av tak
• Byte av fönster, glaspartier och skjutdörrar
• Renovering och installation av kök
• Badrums renovering, certifierad enligt BKR
• Byggnation av altan och uterum
• Byggnation av garage (puts eller trä)

Kontakta oss

GARANTIER

Vårt uppdrag är inte att utföra ett byggprojekt, utan att förverkliga din dröm och dina önskemål. Vi vet att varje byggprojekt är unikt och är ett stort beslut för dig som kund. Inte minst är det en rejäl investering som förtjänar bästa möjliga slutresultat. Vi vill att det ska bli som du tänkt dig – fast ännu bättre.

DRÖMMAR

Vi vet också att tiden är väldigt viktig för våra kunder. När vi är färdiga kan du direkt inviga poolen, testa ditt nya kök eller ha fest på din nya terrass. Vi städar efter oss och, om du vill, forslar bort skräpet, så att du slipper och istället kan fokusera på att njuta av resultatet. Vi gör allt för att du ska bli nöjd och att allt är gjort rätt och snyggt.

RÅDGIVNING

Vår erfarenhet och kunskap gör att vi kan ge råd och rekommendationer om vilka lösningar som fungerar bäst i just ditt fall. Ser vi problem eller brister i en beställning, föreslår vi bättre alternativ ur kvalitets-, design- eller kostnadssynpunkt – så att du kan känna dig trygg med dina val och din beställning.

TRANSPARENS

Vi är måna om att hålla dig uppdaterad, enligt överenskommelse, om det som händer i projektet under arbetets gång. Efteråt får du utförlig dokumentation som visar vad vi har gjort.

BESÖKSADRESS
Datavägen 9
17543 Järfälla

POSTADRESS
c/o Fidelis Ekonomi
Stormbyvägen 6
16355 Spånga

FAKTURAADRESS
Svenska Kvalitetsbyggnationer AB
FE 20330
83876 Frösön

KONTAKTUPPGIFTER
Tel: 08-410 711 00
E-post: info@svenbygger.se